Profit conversieIn het implementatietraject is de conversie een belangrijk onderdeel. Het uitvoeren van een conversie wordt vaak onderschat, slecht voorbereid en ondoordacht uitgevoerd. Het overzetten van data van het huidige- naar het nieuwe systeem dient zorgvuldig te gebeuren.  Een foutieve conversie heeft grote gevolgen. Door een conversie doordacht en gestructureerd aan te pakken wordt een foutieve conversie tot het minimum beperkt.

Meer infoConversie aanpak

Om te komen tot een succesvolle conversie hanteert Optimo
de volgende vijf fases:Inventariseren bestaande dataomgeving


Opstellen conversieplan


Voorbereiden en uitvoeren proefconversie


Voorbereiden en uitvoeren conversie productieomgeving


Testen nieuwe omgeving

Meer informatie Profit implementatie


Wijze van converteren

Meer info Profit procesverbetering


Optimo ERP heeft een eigen conversietool ontwikkeld, waarin de volledige mapping wordt vastgelegd. Hiermee zijn wij in staat om rechtstreeks op de database van het oude systeem te kunnen benaderen. Zodoende wordt tijdens de werkelijke conversie de kwaliteit gewaarborgd en kan er vaak binnen enkele uren na koppeling van de database begonnen worden met de imports naar AFAS Profit


Conversiemogelijkheden


Data securityOptimo heeft de conversiemogelijkheden zo transparant mogelijk uiteen gezet. Een organisatie kan kiezen uit drie verschillende varianten. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de organisatie. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende aanbiedingBasis conversie


Conversie Plus


Conversie compleetOptimo hanteert een streng beveiligings beleid. Alle data blijft eigendom van uw organisatie. Op ons streng beveiligd netwerk en onze stricte wijze van werken is uw organisatie verzekerd van security issues. 
Optimo heeft vele referenties waar u vrijblijvend de ervaringen met de conversie specialisten van Opimo kunt ervaren.

Meer informatie Profit functioneel beheerMeer informatie Profit servicedesk
Profit conversieIn het implementatietraject is de conversie een belangrijk onderdeel. Het uitvoeren van een conversie wordt vaak onderschat, slecht voorbereid en ondoordacht uitgevoerd. Het overzetten van data van het huidige- naar het nieuwe systeem dient zorgvuldig te gebeuren. Een foutieve conversie heeft grote gevolgen. Optimo ERP heeft ruime ervaring in de conversie naar AFAS Profit vanuit onder andere Exact, Unit 4, Beaufort, ADP Perman, PayMaster en PersMaster.

Meer informatie Profit conversieMaximale snelheid


Stapsgewijze conversieDoor de mogelijkheid de conversie buiten kantoortijden ui te voeren en door onze goede samenwerking met AFAS Software zal de conversie naar AFAS Profit enorm snel verlopen. Doordat tijdens een conversietraject altijd meerder consultants zijn betrokken gaan wij 24 uur per dag door!

Door slim gebruik te maken van de juiste stappen tijdens de conversie kan Optimo de kwaliteit van de conversie garanderen door tussentijdse controles uit te voeren. Deze stappen worden volledig geborg in het conversieplan.


Meer informatie Profit InSiteMeer informatie Profit OutSite