Onze missieWij ondersteunen organisaties door hun bedrijfsprocessen te verbeteren én te vereenvoudigen.  
Door de optimalisatie van deze processen ondersteunen wij organisaties (deel)processen efficiënter te laten verlopen, back-up te verzorgen of te kunnen outsourcen. Alles wat te standaardiseren is, kunnen wij automatiseren!
Wij willen in alles de beste zijn. Voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Elke dag weer!

Meer infoWie is Optimo?

Optimo is onderdeel van Verhoeve Holding. Wij zijn een jonge, frisse en dynamische organisatie die een full service dienstverlening heeft op AFAS Profit. Dit doen wij door het optimaliseren van AFAS Profit en de verwerking en advisering van de salaris- en financiële administratie. Onze naam komt uit het Latijn en heeft de volgende betekenissen:


Het beste


Optimaliseren


VerbeterenOnze visie


Het automatiseren van administratieve ERP processen en het outsourcen van deelprocessen zoals Payroll of Finance rendeert voor steeds meer organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in deze dienstverlening en zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zich bezig kunnen houden met hun core-business.
Door het verleggen van de registratie naar medewerker en manager is er sterke behoefte van de opdrachtgever naar advisering rondom regelingen en of de mutaties volgens cao of arbeidsvoorwaarden zijn. Door de servicedesk wordt de opdrachtgever geheel ontzorgt.


Profit functioneel beheer


Profit servicedesk2014 - Door het enorme succes van de dienstverlening op AFAS Profit  en om nog meer focus op conversies, Profit optimalisatie en het uitbesteden van de salaris- en financiële administratie te hebben zijn de volgende dienstverleningen ontstaan vanuit Verhoeve.Optimo ERP


Optimo Payroll


Optimo Finance

2012 - Naast het inzetten van de kennis van onze Financieel, HR en salarisspecialisten zetten wij de in 5 jaar opgedane kennis van AFAS Profit in. De kennis en ervaring van Verhoeve wordt ingezet voor het optimaliseren van AFAS Profit bij onze opdrachtgevers.
Onze beloftesWij zijn echte doeners met een visie. Wij maken alleen beloftes die wij waar kunnen maken. Wij zullen u inspireren.
Wij zijn eerlijk en recht door zee en schromen niet om ook "nee" te durven zeggen. Wij zijn partner voor de lange termijn. Wij doen ons werk met lef en passie en gaan net zolang door tot uw doel bereikt is. 
Wie zijn wij

rve@optimo.nl
@RvanEngelenburg
LinkedInSal@optimo.nldba@optimo.nl
@DanielBallijns
LinkedIn


Onze referenties