Voor welke organisatiesBij grotere organisaties is er daadwerkelijk een functioneel beheerder en zal deze samen met de key-users van AFAS Profit het beheer verzorgen. In de praktijk is dit toch anders. De organisatie is nog niet zover of de toekomstige functioneel beheerders zijn nog bezig om kennis op te bouwen.

Meer infoBeheer na de implementatie

Na de implementatie van AFAS Profit dient het systeem natuurlijk ook goed onderhouden te worden. Met Profit beheer op afstand wordt AFAS Profit beheert, onderhouden en voorzien van nieuwe functionaliteiten ten behoeve van de gebruikersorganisatie.Gebruikersondersteuning en beheer


Signaleren van informatiebehoefte en vertalen naar inrichting


Structureren van veranderingen


Ondersteunen bij updates en nieuwe functionaliteiten

Meer informatie Profit implementatie


Servicedesk Profit beheer op afs

Meer info Profit procesverbetering


Optimo biedt ondersteuning op basis van een ServiceDesk abonnement voor de werkzaamheden met betrekking tot gebruikersondersteuning en functioneel beheer van AFAS Profit. De experts van Optimo de gehele dag te bereiken, telefonisch of via uw persoonlijke portal. Zo heeft uw organisatie altijd een sparringpartner voor alle vragen met betrekking tot gebruikersondersteuning en functioneel beheer van AFAS Profit.


Voordelen beheer op afstand


Profit servicedeskDe consultants en functioneel beheerders van Optimo komen uiteraard graag bij u langs op uw locatie. Hiervoor ligt vaak een inrichtingsplan of structurele ondersteuning aan ten grondslag. Voor die korte vraag of als het voor u op locatie even niet uit komt kunnen wij vanaf afstand met u meekijken. Zowel voor AFAS Profit Online als lokaal


Betalen per 3 minuten


Vooraf duidelijkheid wat er gedaan wordt


Kenniscentrum van Optimo = uw voordeel


U wordt direct geholpen


Optimo ERP heeft ervaring in het verbeteren van de primaire processen die geautomatiseerd zijn binnen AFAS Profit. Denk hierbij niet alleen aan de HR of Payroll administratie, maar ook de sales organisatie die CRM nog niet goed gebruikt. 


Er zijn al vele onderzoeken gedaan in het verbeteren van processen en iedereen kent de Lean aanpak van veel organisaties. Optimo ERP vind dit wiel uiteraard niet opnieuw uit. Benieuwd naar onze basisprincipes?Meer informatie Profit functioneel beheerMeer informatie Profit servicedesk
Profit beheer, Optimo is altijd dichtbijDe ServiceDesk van Optimo is voor alle modules van AFAS Profit. Of het nu gaat om HRM, Payroll, CRM, Projecten, Financieel, Insite, Outsite, Abonnementen of Logistiek voor elke vraag is er een expert die u verder helpt.
Maar ook voor looncomponenten, regelingen, koppelen looncomponenten aan het loonjournaal, aanpassingen/inrichting organigram, samenstellen van analyses en rapporten, maatwerkrapportages, signalen, weergaves en vele andere vragen bent u bij de experts van Optimo op de juiste plek.

Meer informatie Profit conversieVoorbeeld: Digitaliseren facturen


Haal meer uit AFAS ProfitOptimo ondersteunt u in het digitaliseren van uw factuurstromen.


Samen met u wordt er een Quickscan uitgevoerd. Deze scan bestaat uit voorbereiding, inventarisatie op locatie, brainstorm en het opleveren van een transitieplan waarin alle werkzaamheden en processen worden vastgelegd en gedocumenteerd.


Digitaliseren facturenU gebruikt AFAS Profit alleen voor Financieel?


Nog vele organisaties gebruiken in AFAS Profit alleen de financiële module. Bij de start van uw onderneming had u wellicht niet meer nodig, of al een ander ERP systeem in huis. Haal meer uit AFAS Profit. Volledig geïntegreerd en een goede prijs kwaliteit verhouding.


Haal meer uit AFAS Profit
Meer informatie Profit InSiteMeer informatie Profit OutSite