Salaris zekerDe garantie dat uw medewerkers elke periode de juiste salarisstrook ontvangen

De gehele salarisadministratie binnen uw onderneming wordt door één specialist verzorgd. Wat gebeurt er bij afwezigheid of ziekte met complexe vraagstukken inzake cao, berekeningen of benodigde aanpassingen in AFAS Profit?

Meer infoBackup garantie

Back-up garantie binnen 8 uur
De salarisspecialisten van Optimo Payroll zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur en 24 uur per dag via de persoonlijke portal. Zo heeft uw organisatie altijd een sparringpartner voor alle vragen met betrekking tot de salarisadministratie of functioneel beheer van AFAS Profit. 


Altijd 100% garantie


Gewaarborgde continuïteit


Vast aanspreekpunt


Op basis van nacalculatie

Meer informatie Profit implementatie


Maandelijkse controle salarisadministratie


Meer info Profit procesverbetering


Maandelijkse controle op de salarisadministratie : 100% zekerheid

Met een controle overeenkomst zal Optimo Payroll een maandelijkse audit op de salarisrun in AFAS Profit uitvoeren. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste invoer van mutaties in de salarisadministratie. De salarisspecialisten van Optimo Payroll doen de maandelijkse controle door het uitvoeren van een audit. De uitkomsten van deze audit worden in een rapportage aangeleverd. Uitbesteden payroll


QuickscanOutsourcing door Optimo Payroll betekent complete en volledige ontzorging!

Optimo Payroll  neemt het gehele proces over. Van berekenen van mutatie en cao aanpassingen tot aan het beantwoorden van alle salaris gerelateerde vragen.Continuïteit van het complete proces


Vast aanspreekpunt


Altijd bereikbaar


Sparingspartner


Met de Quickscan van Optimo Payroll meteen op de hoogte van uw Payroll inrichting. De dienstverlening van Optimo Payroll met betrekking tot AFAS Profit start altijd met een quickscan. Deze scan bestaat uit voorbereiding, inventarisatie op locatie, brainstorm en het opleveren van een transitieplan salarisadministratie waarin alle werkzaamheden en processen worden vastgelegd en gedocumenteerd

Meer informatie Profit functioneel beheerMeer informatie Profit servicedesk
DetacheringHeeft u tijdelijke ondersteuning nodig op de salarisadministratie? Optimo Payroll heeft  specialisten in dienst die u direct kunnen ondersteunen in de verwerking van uw salarisadministratie in AFAS Profit. Naast de eigen salarisspecialisten van Optimo Payroll heeft Optimo Payroll een groot netwerk van interimmers die net zoals de salarisspecialisten van Optimo Payroll dagelijks werken met AFAS Profit en dit combineren met uitgebreide kennis.

Meer informatie Profit conversieSalaris servicedesk


Activeren payroll ProfitUw consultant op afstand
Optimo Payroll biedt ondersteuning op basis van een Servicedesk abonnement voor de werkzaamheden met betrekking tot salaris-administratie en functioneel beheer van AFAS Profit voor de module payroll. De salarisspecialisten van Optimo Payroll zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.
Haal meer uit AFAS Profit : activeer de Payroll module!
Binnen AFAS Profit maakt u al gebruik van diverse modules. De Payroll module van AFAS Profit wordt nog niet gebruikt vanwege outsourcing van de salarisadministratie of u maakt nog gebruik van een ander pakket.


Meer informatie Profit InSiteMeer informatie Profit OutSite