Open sollicitatie Optimo

Bron: Suzanne Bunte

Hecht jij veel waarde aan een fijne werksfeer?
Doordeweeks ben je veel aanwezig op het werk en daarom hoor jij je thuis te voelen bij een organisatie. Wij vinden graag de juiste nuance tussen hard werken, gezamenlijk resultaten behalen en plezier hebben met elkaar. Optimo investeert daarom veel tijd in haar medewerkers.  Elke vrijdag is er een borrel. Maandelijks is er een kantoordag (tijdens werkuren), waar cursussen aangeboden worden om extra kennis op te doen, ook wordt er aandacht besteed aan teambuilding. En sportieve activiteiten gaan wij ook niet uit de weg, want binnenkort zullen er een aantal collega’s meedoen aan een hardloopwedstrijd. Naast het plezier hebben moet er natuurlijk ook gewerkt worden, daarom lichten wij de volgende functie graag voor jou toe.

Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
Optimo Groep beschikt over uitstekende arbeidsvoorwaarden: je krijgt van ons een laptop en mobiele telefoon en – zodra je vaker naar klanten gaat – een auto van de zaak. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Doordat wij een groeiend bedrijf zijn komt iedereen helemaal tot zijn recht. We willen onze medewerkers blijven uitdagen en geven iedereen de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien binnen Optimo.

Open sollicitatie
Staat er geen passende vacature voor je tussen en heb jij kennis van AFAS Profit, in combinatie met de volgende functies: salarisadministratie, personeelsadministratie, functioneel beheer, consultancy en/of projectleider en zou je graag bij een organisatie werken als hierboven beschreven, dan zijn we erg geïnteresseerd in jouw sollicitatie.

Wat Optimo precies doet?
Kort gezegd optimaliseren wij o.a. administratieve HR- & Payroll-processen voor onze klanten. We nemen het salarisverwerkingsproces over van de klant of wij verzorgen een back-up. We beantwoorden HR- en salarisgerelateerde vraagstukken en voeren analyses uit om klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen en van de laatste businessinformatie te voorzien.

 

Type functie

Opmerking